Поділитись:

Що там коронавірус: волинські медики розповіли, яка ситуація із вакцинацією

Середа, 30 березня 2022, 15:07
Що там коронавірус: волинські медики розповіли, яка ситуація із вакцинацією

Вакцинація проти коронавірусу триває у Волинській області. Ситуація дозволяє це проводити, та наявні всі ресурси медичного персоналу і вакцини.

Про це журналістам сайту луцьких новин «Конкурент» повідомив начальник управління охорони здоров'я Волинської ОДА Юрій Легкодух

«Наголошуємо і акцентуємо увагу, що ніде не дівся коронавірус, а вакцинація – це єдиний ефективний спосіб захистити себе і оточуючих від коронавірусної хвороби», – сказав він.

Станом на 30 березня від початку вакцинальної кампанії в області отримали дві дози 37,3% волинян, одну дозу - 350 181 особа, 335 684 особи. Додаткову дозу отримало 442 людини, бустерну – 13 319 людей. Якщо говорити загалом, проведено 699 626 щеплень. Всі заклади охорони здоров'я, в яких розгорнуті ліжка для надання допомоги хворим на коронавірус, забезпечені киснем. Відбувається постійний моніторинг закладів охорони здоров'я про наявність кисню у закладах. 

Інформація постійно моніториться, і та кількість вакцин, яка необхідна для проведення вакцинальної кампанії в області, з врахуванням кількості переселенців, є достатньою, повідомив головний медик області. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів