Поділитись:

У Горохові 18-річний мотоцикліст відправив до реанімації 71-річну жінку (фото, відео)

Вівторок, 29 березня 2022, 12:53
У Горохові 18-річний мотоцикліст відправив до реанімації 71-річну жінку (фото, відео)

У Горохові на пішохідному переході сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 71-річна жінка.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у понеділок, 28 березня, близько 16:00 на одній із вулиць Горохова: 18-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом Lifan, не вибрав безпечної швидкості й здійснив наїзд на 71-річну пенсіонерку, яка перетинала проїжджу частину по пішохідному переході.

Жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження й госпіталізована до відділення реанімації.

У поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Нині проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.

«Оскільки здебільшого причинами ДТП є порушення вимог дорожніх правил, наполегливо закликаємо водіїв двоколісних дотримуватись швидкісного режиму, зважати на обстановку на дорозі, бути особливо уважними та зосередженими за кермом. Це допоможе убезпечити себе та інших учасників дорожнього руху від травмувань чи навіть більш серйозних наслідків», – додали правоохоронці.

У Горохові 18-річний мотоцикліст відправив до реанімації 71-річну жінку (фото, відео)У Горохові 18-річний мотоцикліст відправив до реанімації 71-річну жінку (фото, відео)

Нагадаємо: 27 березня 19-річний волинянин, рухаючись мотоциклом Shineray, не впорався з керуванням та впав на проїжджу частину. Молодика з травмами госпіталізовано до реанімаційного відділення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів