Поділитись:

Студенти, підприємці та колишні військові: хто воює у теробороні Києва (фото)

Вівторок, 29 березня 2022, 09:39
Студенти, підприємці та колишні військові: хто воює у теробороні Києва (фото)

Територіальна оборона ефективно захищає столицю та обіцяє ворогу пекло, якщо він наважиться ступити на київську землю, – кажуть воїни однієї з бригад Територіальної оборони ЗС України, що задіяна в обороні Києва.

Бригада укомплектована понад місяць тому, але за цей короткий час вдалося організувати ефективну оборону на всіх загрозливих напрямках, пише Генштаб ЗСУ.

Особовий склад вмотивований, з добровольців, та протягом незначного проміжку часу злагодився не лише в бойовому розумінні, а й психологічно.

Командир одного із підрозділів Валерій зазначив, що не зважаючи на вік, сферу діяльності, національність, досвід та багато інших відмінностей його бойовий колектив став єдиним цілим. Валерій с 2014 року брав участь у стримуванні агресора на сході країни. Після 24 лютого, в перші дні, активно залучився до бойових дій на околицях Києва. Він каже, що досвід, отриманий протягом останнього місяця є безцінним і допоможе наблизити нашу перемогу.

«До нас прийшло багато вмотивованих людей. Насправді набагато більше ніж ми могли собі дозволити призвати на службу… Це люди різного віку. У нас є студенти, підприємці, колишні військові... Люди з різних сфер. Ми дуже швидко об’єдналися заради нашої спільної справи – захисту України. Зроблено титанічну роботу, і ми зробимо ще більше. Коли ворог до нас прийде, якщо наважиться, ми влаштуємо йому справжнє пекло», – підкреслив Валерій.

Студенти, підприємці та колишні військові: хто воює у теробороні Києва (фото)Студенти, підприємці та колишні військові: хто воює у теробороні Києва (фото)Студенти, підприємці та колишні військові: хто воює у теробороні Києва (фото)Студенти, підприємці та колишні військові: хто воює у теробороні Києва (фото)Студенти, підприємці та колишні військові: хто воює у теробороні Києва (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів