Поділитись:

В Офісі Президента відреагували на ракетний удар по Луцьку

Понеділок, 28 березня 2022, 07:12
В Офісі Президента відреагували на ракетний удар по Луцьку

У росіян більше немає мови, гуманізму, цивілізованості – лише ракети, бомби та спроби стерти з лиця землі Україну.

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив у Твіттері в контексті збільшення кількості ракетних ударів по території України, повідомляє Укрінформ.

«Знову тотальні ракетні удари по Україні. Луцьк, Харків, Житомир, Рівне. Щодня дедалі більше ракет. Маріуполь під килимовими бомбардуваннями. У росіян більше немає мови, гуманізму, цивілізованості. Лише ракети, бомби та спроби стерти з лиця землі Україну. Європі це точно подобається?» – підкреслив Подоляк.\

Своєю чергою, як заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак. у зв’язку з черговими ракетними ударами по українських містах, Росія вважає небажання західних партнерів закривати небо над Україною слабкістю демократії та вседозволеністю, і що довше Захід вагатиметься, то нахабнішою ставатиме диктатура.

«Чергові ракетні удари росіян по наших, українських містах. Варвари вважають небажання Заходу закривати наше небо слабкістю демократії та вседозволеністю. Це очевидно. І чим довше наші партнери вагаються, тим більше буде ракет і нахабнішою ставатиме диктатура», – зауважив Єрмак.

Він вкотре закликав міжнародних партнерів закрити небо над Україною.

Як повідомляли, російські війська завдали ракетних ударів по Луцьку, Харкову, Житомиру, Рівному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів