Поділитись:

Через ожеледицю на вулиці травмувалося 13 лучан

Вівторок, 15 листопада 2016, 11:19
Через ожеледицю на вулиці травмувалося 13 лучан

Упродовж останніх трьох днів до травмпункту Луцької міської клінічної лікарні звернулося більше сотні лучан, у 32-ох з них - переломи. Щоправда, частина цих травм – побутові, а частина пацієнтів на момент отримання травм перебувала у нетверезому стані.

Про це повідомила головний лікар медзакладу Лариса Духневич в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Цими вихідними на Волині лютувала негода: область засипало снігом, більше 10 населених пунктів були знеструмлені. А згодом вулиці скувала ожеледиця.

Згідно з інформацією медиків, 12 листопада до травмпункту звернулося 35 городян, з них – 10 з переломами, кожен другий пацієнт перебував, до слова, у стані алкогольного сп'яніння.

Наступного дня, 13 листопада, до травмпункту звернулося 32 людини, в усіх випадках обійшлося без госпіталізації. Серед цих пацієнтів з переломами виявилося семеро, з них 3 – в стані алкогольного сп'яніння.

Минулої доби без госпіталізації, на жаль, не обійшлося. З 45 хворих, які звернулися до травмпункту за допомогою, п'ятьох госпіталізували, причому чотирьох з них – у травматологію. Всього за минулу добу медики Луцька зафіксували 15 переломів, з них 13 вуличних і 2 побутових.

Надрукувати
мітки:
коментарів