Поділитись:

Російський солдат навмисне переїхав свого командира танком

Неділя, 27 березня 2022, 08:33
Російський солдат навмисне переїхав свого командира танком

Фото ілюстративне

Західні офіційні особи підтвердили, що російський полковник був вбитий своїми підлеглими, що є ще одним свідченням невдоволення серед російських сил в Україні.

Про це повідомляє видання Українська правда.

Полковник, командир 37-ї мотострілецької бригади, потрапив під бронетехніку та отримав важкі поранення обох ніг.

«Ми вважаємо, що командира бригади було вбито своїми солдатами внаслідок масштабних втрат, завданих його бригаді. Ми вважаємо, що його було вбито його солдатами навмисно. Ми вважаємо, що його переїхали власні війська», – сказав один з посадовців.

У  середу відомий український  журналіст Роман Цимбалюк повідомив, що військовослужбовець танкового батальйону 37 ОМСБр звинуватив у загибелі товаришів по службі командира бригади полковника Юрія Медведєва.

Він обрав зручний момент під час бою і переїхав танком командира, що стояв поруч, пошкодивши йому обидві ноги. Згодом стало відомо, що командир помер.

За словами Цимбалюка, йдеться про БТРг мотострілецької бригади, яка базується у військовій частині 69647 (Бурятія). Дві БТГр з більш ніж 1500 військовослужбовців втратили близько 50% особового складу, дуже багато солдатів отримали поранення різного ступеня тяжкості. При цьому Медведєва було нагороджено орденом мужності.

Західний чиновник також підтвердив українські повідомлення про те, що генерал-лейтенант, командувач 49-ї загальновійськової армії, загинув у бою, що зробило його сьомим російським генералом, який загинув у бою з початку вторгнення.

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович раніше повідомив про смерть генерал-лейтенанта Якова Рязанцева і зазначив, що його вбили на аеродромі Чорнобаївки, де російські війська неодноразово зазнавали втрат.

Нагадаємо, що росіяни пошкодили 11 будинків, а в Попасній з мінометів розстріляли свої позиції. Втрати ворога наразі уточнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів