Поділитись:

Російські атомники з Рівненської АЕС розповіли, чому не хочуть в росію

Субота, 26 березня 2022, 11:11
Російські атомники з Рівненської АЕС розповіли, чому не хочуть в росію

Четверо російських атомників, які залишилися на Рівненській АЕС, що у місті Вараш Рівненської області, розповіли, чому не хочуть повертатися в росію після завершення виконаних робіт і що думають про путінську «спецоперацію».

Про це повідомляє Енергоатом у Телеграмі.

«Ми з 22 лютого перебуваємо не території України. Ми прибули залізницею і привезли важливий вантаж – радіоактивне паливо для Рівненської атомної станції. 17 березня ми повністю розвантажилися, передали вантаж станції. 17 березня ми повністю закінчили свою роботу по інструкції і по договору», – зазначив один із атомиників.   

Його колега додав, що претензій до української сторони вони не мають, працювали в хороших умовах.

«З початку війни ми бачимо ті жахіття, які чинять наші співвітчизники. Вони вбивають дітей, матерів, громадян України. Тут ми побачили всю правду», – сказав російський атомник.

Також атомники додали, що не розуміють, як офіцери можуть надавати наказ бомбити атомні станції, адже наслідки можуть виявитися плачевними і закінчитися ядерною катастрофою.

«Ми не хочемо в цьому брати участі і мати до цього відношення. Після всього побаченого нам страшно повертатися», – додав четвертий російський атомник.

Нагадаємо, що хакери Anonymous зламали сайт Росатому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів