Поділитись:

Деякі окупанти починають доносити правду про Україну, але їм не вірять навіть рідні матері – СБУ

П'ятниця, 25 березня 2022, 21:42
Деякі окупанти починають доносити правду про Україну, але їм не вірять навіть рідні матері – СБУ

Деякі окупанти «прозріли» на війні в Україні і намагаються донести правду до «зомбованих» родичів у рф. Але їм на батьківщині відмовляються вірити.

Про це повідомили в Службі безпеки України.

На перехоплених плівках СБУ чути, як путінський вояка намагається переконати свою матір, що в Україні немає ядерної зброї; немає секретних лабораторій, де розробили вірус, від якого помирає худоба в рф; не розробляли коронавірус.

Але, як зазначають в СБУ, навіть його матір відмовляється в це вірити: «Ви настільки політично непідготовлені всі, що хочеться приїхати піз*юлей вам всім дати!».

Коли військовий намагається пояснити їй, що в Україні немає і нацистського геноциду, то у відповідь отримує пропагандистську тираду: «Ми не захищаємо нікого там. Ми кордони захищаємо, щоб там не поставили ядерну зброю америкоси. Знаєш?»

«Цікаво, скільки ще 200-х “посилок” треба отримати російським матерям, аби вони цінували життя синів більше, ніж ефемерні ідеали кремлівської пропаганди? Зрештою, це питання часу. Бо ми і надалі будемо організовувати їм 200-ті “аргументи”», – зазначають в СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів