Поділитись:

Як розчищають дороги в Луцьку: думки лучан

Понеділок, 14 листопада 2016, 18:00

Зима в Україну прийшла несподівано: в Луцьку сніжило всі вихідні. Негода лишила без світла 10 населених пунктів, стала причиною низки аварій та подекуди просто зробила неможливим доїзд.

Своєю чергою комунальники запевняють: на вулицях працює більше 20 одиниць снігоприбиральної техніки, щоправда, автомобілі, які припарковані на узбіччях, заважають розчищати дороги. Про те, чи справляються зі снігом в Луцьку, Конкурент запитав у самих лучан.

Дві Наталії

"Очищають. Я особисто живу в Привокзальному районі, бачила. Почистити встигли, але посипати – певно, ні. Снігу було ще мало"

Володимир Миколайович

"Своєчасно очищають. Бачив техніку"

Федір

"Це ж тільки два дні. Що тут можна сказати? Я в центрі живу, то бачу, що техніка їздила. Посипати – це навряд, але техніка їздить. В неділю була"

Сергій

"Дуже погано очищають дороги. Я поки їхав з Маневицького району до Луцька, то три рази перехрестився, перемолився, бо думав, що не доїду"

Тетяна

"Не очищають зовсім, хіба ви не бачите? Ні в центрі, ніде. Очищають самі магазини біля своїх територій, дороги самі машини розчищають. Ніякої техніки не бачила. З коляскою проїхати неможливо"

Віталій Антонович:

"Хотілося б краще. Слизько, страшно ходити. Я живу на Гордіюк, то зранку трактор проїхався".

Надрукувати
мітки:
коментарів