Поділитись:

В української армії зараз більше танків, ніж на початку війни

П'ятниця, 25 березня 2022, 08:54
В української армії зараз більше танків, ніж на початку війни

 

Унаслідок війни з росією кількість танків в української армії зросла. 

Про це інформує видання Forbes.

З початку російського вторгнення в Україну армія РФ втратила 530 танків, тоді як ЗСУ втратили 74 одиниці. Українські військові продовжують захоплювати бойові машини у росіян. З початку війни в Україні наші військові втратили у боях та з інших причин не менше 74 танки, проте за місяць бойових дій ЗСУ захопили не менше 117 російських бойових машин.

Раніше в інтерв'ю Forbes.ua радник голови «Укроборонпрому» Владислав Криклій повідомив, що захоплену російську техніку досить швидко приводять у боєготовність.

«Техніка Росії та України дуже схожа. Немає проблем, щоб привести її до бойової готовності. У мирний час була взаємодія між країнами, у тому числі щодо постачання комплектуючих та ремонтів. Якщо пошкодили частину корпусу чи гусеничний хід – це оперативно можна вирішити, проблем із необхідними комплектуючими в нас немає. Багато залежить від ступеня пошкодження. Ми зафарбовуємо елементи, які вказують, що це російська військова техніка. Перефарбовувати техніку повністю в військових умовах немає часу», – пояснив він. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів