Поділитись:

Директор ЛПЕ пояснив, чому в Луцьку "замерз" тролейбус

Понеділок, 14 листопада 2016, 17:04
Директор ЛПЕ  пояснив, чому в Луцьку «замерз» тролейбус

Директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк пояснив, чому 13 листопада посеред дороги в Луцьку став тролейбус, який нібито замерз.

Про це директор ЛПЕ розповів у коментарі Конкуренту 14 листопада.

Зі слів керівника підприємства, транспортний засіб не зміг зрушити з місця не через те, що замерз, а через погодні умови та налипання снігу. Мовляв, сніг поналипав на контактні головки та на контактний провід.

"Транспортні засоби під час заїзду з лінії перевіряються, і якщо є якісь поломки чи заявки водія, то такі тролейбуси вночі ремонтуються і зранку перевіряються ще раз механіком і аж тоді виїжджають на лінію", – сказав Ігор Грицюк.

Також директор ЛПЕ розповів про те, чому 31 жовтня під час руху поблизу ЦУМа загорівся тролейбус № 15-а.

"Тролейбуси мають контактні головки, які торкаються контактного проводу і на випадок коли є блискавка, стоїть запобіжник, який забезпечує безпеку пасажирів в тролейбусі. І тоді (31 жовтня, – Конкурент) просто згорів запобіжник. Ми його замінили і тролейбус поїхав далі", – пояснив директор ЛПЕ.

Він додав, що в них на підприємстві існує регламент, яким передбачена щоденна перевірка електротранспорту. Якщо тролейбус справний, то він стає в чергу на виїзд у рейс, а якщо є якісь поломки, то такий транспорт ремонтують протягом ночі.

Надрукувати
мітки:
коментарів