Поділитись:

У Луцьку затримали 19-річного наркоторговця (фото, відео)

Четвер, 24 березня 2022, 12:12
У Луцьку затримали 19-річного наркоторговця (фото, відео)

У Луцьку правоохоронці затримали 19-річного молодика, який збував наркотики шляхом «закладок».

Про це у четвер, 24 березня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції затримали 19-річного волинянина, який забезпечував функціонування телеграм-каналу, зокрема, виконуючи роль «закладника».

Встановлено, що правопорушник отримував «мастер-кладами» наркотичні засоби й психотропні речовини, фасував їх та пакував. Правопорушник, відповідно до попередніх замовлень, збував заборонені речовини клієнтам методом залишення «закладок».  

Під  час проведення слідчо-оперативних заходів у наркоділка виявили та вилучили 8 закладок з психотропною речовиною «Альфа ПВП» вагою 8 г та мобільний телефон. Крім того, за місцем проживання чоловіка оперативники виявили та вилучили: 18 г психотропної речовини «Альфа ПВП», три пристрої для вживання заборонених речовин, ізострічки різних кольорів та дві банківські картки.

Щомісячно зловмисник збував близько 300 «закладок» з наркотичними засобами й психотропними речовинами та отримував дохід в розмірі близько 30 000 грн.  

Вилучені заборонені речовини та направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває слідство.

У Луцьку затримали 19-річного наркоторговця (фото, відео)У Луцьку затримали 19-річного наркоторговця (фото, відео)У Луцьку затримали 19-річного наркоторговця (фото, відео)У Луцьку затримали 19-річного наркоторговця (фото, відео)

Нагадаємо: 19 березня в обласному центрі Волині правоохоронці затримали двох мешканців села Світязь, які робили «закладки» з наркотиками у Луцьку і Володимирі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів