Поділитись:

Військові під командуванням волинянина звільняють Ірпінь (фото)

Четвер, 24 березня 2022, 10:04

Під командуванням волинянина, заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича українським військовим вдається звільняти Ірпінь від окупантів.

Про це у фейсбуці повідомив колишній народний депутат Борислав Береза.

«Ну, якщо Голова Нацполіції Ігор Клименко написав про це, то і мені тепер можна розказати. Так Ірпінь звільняють. Операція пройшла успішно завдяки тому, що всі працювали злагоджено і чітко за планом. Тому хочу відразу назвати тих, завдяки кому сьогодні в Ірпінь повертається українська влада. По-перше, керував операцією ГУР МО. По-друге, це співробітники Національної поліції – Поліція особливого призначення (ексберкут) і КОРД, військові - арта, танкісти та десантники, добровольці та інтернаціоналісти, а також ТРО. І керував цією операцією справжній бойовий генерал поліції Олександр Фацевич. І керував, і заходив разом зі всіма. Я особисто це підтверджую», – йдеться у дописі.

За вагомий внесок роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» та її командира Олександра Фацевича в охорону територіальної цілісності і незалежності України під час бойових дій в Іловайську у серпні 2014 року та Вуглегірську у січні 2015 року Олександру Фацевичу присвоїли звання «Почесний громадянин міста Луцька».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що журналістка російського інтернет-видання The Insider Оксана Бауліна загинула під обстрілом російськими військами в Києві під час виконання редакційного завдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів