Поділитись:

російські терористи друкують 2,5 мільярда рублів для окупованої Херсонщини

Середа, 23 березня 2022, 18:36

Російський агресор друкує фальшиві рублі для того, щоб розповсюджувати їх на тимчасово окупованих територіях.

Про це у Фейсбуці сповістив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, повідомляє Цензор.НЕТ.

«Мережею шириться інформація від британської розвідки, що на Пермській друкованій фабриці рф запущений процес друку фальшивих рублів в кількості 2,5 млрд. Ця вказівка ​​була доведена керівництву фабрики особисто директором російського держзнака Аркадієм Трачуком. Фабрика працює у 3 зміни. Надалі фальшивки окупанти планують розповсюджувати серед мешканців окупованих ними територій Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей», – йдеться у повідомленні.

Як зазначає Соболевський, «все може бути».

По-перше, рф це може робити, щоб розрахуватися із колаборантами. Зрадників ніде не люблять, тож чого б і не підставити своїх «помічників», написав Соболевський.

По-друге, «брехня – це стиль життя наших сусідів». Вони не те що її створюють, вони в ній живуть і пропаганда настільки сильна, що вони самі в неї вже вірять, зазначив заступник голови облради.

Він звернувся до жителів Херсонщини: якщо комусь в руки потраплять ці «криваві гроші», то сприймайте їх як тридцять срібняків – плата за зраду. Він закликав не підтримувати економіку агресора, який щоденно вбиває українських громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів