Поділитись:

Сім'ям загиблих внаслідок удару по аеродрому лучан виплатять по 100 тисяч гривень

Середа, 23 березня 2022, 13:29
Сім'ям загиблих внаслідок удару по аеродрому лучан виплатять по 100 тисяч гривень

У Луцьку сім'ям загиблих внаслідок ракетного удару по аеродрому військовослужбовців виплатять по 100 тисяч гривень.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

У середу, 23 березня, у режимі відеозв'язку відбулося чергове засідання виконавчого комітету Луцької міської ради. Розпочинаючи засідання, члени виконавчого комітету розподілили субвенцію у розмірі 200 тисяч гривень, яка надійшла з обласного бюджету.

Ці кошти передбачені для надання матеріальної допомоги в розмірі по 100 тисяч гривень сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил на сході України та відбитті військової агресії російської федерації проти України.

Зокрема, допомогу отримають сім'ї Гринюка Вадима Олеговича та Кошіля Івана Анатолійовича.

Нагадаємо, що внаслідок ракетного удару по аеродрому 11 березня загинули двоє лучан: Гринюк Вадим Олегович, 1994 року народження, заступник командира 130-ї роти охорони та Кошіль Іван Анатолійович, 1987 року народження, стрілець-снайпер взводу охорони 130-ї роти охорони.

Крім того, члени виконавчого комітету з бюджету громади виділили 500 тис. грн на харчування внутрішньо переміщених осіб.

Цього ж дня члени виконавчого комітету збільшили поточні видатки на реалізацію Програми розвитку цивільного захисту Луцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки в сумі 1 200 000 грн, зменшивши поточні видатки на заходи із землеустрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів