Поділитись:

Вороги намагаються створити картинку підтримки «руського міра» жителями Харківщини, - ОВА

Вівторок, 22 березня 2022, 22:20
Вороги намагаються створити картинку підтримки «руського міра» жителями Харківщини, - ОВА
У Вовчанську на Харківщині загарбники влаштували провокацію з метою створити картинку підтримки місцевими жителями "руського міра".

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні у Вовчанську російські окупанти влаштували публічну ганебну провокацію. Як завжди, росіяни створюють брехливу картинку про нібито підтримку “руського міра” місцевими жителями. Але там дали чітко зрозуміти, Вовчанськ – це Україна!" – йдеться у повідомленні.

Синєгубов зазначив, що росіяни можуть робити спроби призначати псевдокерівників, маніпулювати людьми, які зрадили свою країну і односельчан, але у них нічого не вийде. Не вийде купити наших українців дешевими подачками.

"Звертаємося до місцевих жителів: не піддавайтеся провокаціям, не вірте обіцянкам, лозунгам тих, хто тисячами вбиває українців! Не підписуйте ніяких документів, не беріть ніяку допомогу з рук окупантів! Бо на цих руках - смерть українців і зруйновані міста! Ми нічого не забудемо, обов’язково помстимося, дамо гідну відсіч і відповідь!" – підсумував голова ОВА.

Раніше Суспільне повідомило із посиланням на неназваного мешканця Вовчанська, що у місті загарбники влаштували роздачу гуманітарної допомоги. При цьому вони записували особисті дані тих, хто її отримав, і заявили, що таким чином мешканці проголосували за зміну влади у місті.

У групі Вовчанської територіальної громади у Фейсбуці місцеві мешканці висловлюють обурення діями загарбників, які вивісили на в'їзді в місто російський триколор і змінили напис на "Волчанск".

"Геть із українського Вовчанська зі своїм трикольоровим ганчір'ям!" – пишуть вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів