Поділитись:

На Волині поліція контролює діяльність кожного блокпоста

Вівторок, 22 березня 2022, 10:50

Волинські поліцейські запевнили, що контролюють діяльність кожного блокпоста на дорогах області.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Як повідомили правоохоронці, на початку, коли росія вторглася в Україну, кількість блокпостів і контрольно-пропускних пунктів була дуже великою. Адже завдяки значному патріотичному піднесенню мешканці всіх населених пунктів виходили і облаштовували оборону своїх міст і сіл.

Згодом таку кількість блокпостів та пунктів переглянули та визначили пріоритетні й дійсно потрібні в тих чи інших населених пунктах.

Нинішня кількість блокпостів узгоджена з військовими та військовою адміністрацією. Всі інші БП, які подекуди ще наявні, не впливають на обороноздатність області. Це потрібно зрозуміти, аби не створювались конфліктні ситуації в тому числі. Зокрема, коли невідомі люди перевіряють осіб чи транспортні засоби.

Здійснювати такий огляд в умовах воєнного часу мають право лише представники силових структур: поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, військові, тероборонцівці. Ці люди несуть службу у форменому одязі, зі зброєю, на тих блокпостах, які визначені й погоджені військовим керівництвом області спільно з поліцією.

Також на визначених і узгоджених БП вся необхідна інфраструктура для забезпечення безпеки дорожнього руху.

Зйомка фото і відео на блок-постах заборонена.

Нагадаємо: в Україні водіям заборонили використовувати відеореєстратори, щоб не розголошувати інформацію, яка може допомогти супротивнику дізнатися про переміщення та хід виконання завдань Сил оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів