Поділитись:

СБУ затримала тік-токера, який навів російську артилерію на ТРЦ у Києві (відео)

Понеділок, 21 березня 2022, 19:41
СБУ затримала тік-токера, який навів російську артилерію на ТРЦ у Києві (відео)

У понеділок, 21 березня, Служба безпеки України затримала в Києві блогера, який опублікував відео з переміщенням української військової техніки в Подільському районі.

Таким чином, він скорегував обстріл одного з торгових центрів столиці.

Про це повідомили в СБУ.

Чоловік 1985 року народження 24 лютого виклав у соціальну мережу TikTok відео, на якому видно, як техніка ЗСУ пересувається в районі ТЦ у Подільському районі.

«На відео – тіктокер, який днями виклав в інтернет матеріали про розташування українських військових у Києві. Згодом Торговий центр, біля якого знаходилися наші захисники, зазнав потужного ракетного удару російських окупантів», – йдеться в повідомленні.

При цьому в СБУ додали, що слідство встановить свідомо чи ні чоловік попрацював коригувальником для окупантів.

«Ми ж звертаємось до усіх громадян – не публікуйте дані про переміщення військової техніки ЗСУ, військові об’єкти та результати ворожих ударів! Адже їх використовують окупанти при плануванні подальших обстрілів. Краще робіть навпаки: передавайте нам відомості про дислокацію ворога, а українські військові забезпечать його знищення! Інформацію про пересування загарбників надсилайте на офіційні канали: Наш чат-бот @stop_russian_war_bot. Партнерський додаток «Bachu.info», який передає дані, навіть якщо у вас тимчасово немає інтернету. Захищаємо Україну разом!» – йдеться в дописі.

Нагадаємо: напередодні ввечері у Подільському районі сталося кілька вибухів, внаслідок чого виникла масштабна пожежа. 

В результаті ракетного удару на території ТЦ загинули вісім людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів