Поділитись:

Оплата зменшилась в рази: ковельчани перестали платити за комуналку

Неділя, 20 березня 2022, 14:44

Погіршився фінансовий стан Ковельського ремонтного житлово-комунального підприємства №1. Оплата за послуги скоротилася в рази.

Про це заявив начальник ЖКП Віктор Солов’янчук, – пише видання Ковель.Медіа.

За його словами, підприємство працює в штатному режимі, працівники щодня виконують свої звичні професійні обов’язки.

«Сміття у місті вивозимо, як і раніше, прибирання території проводиться за графіком. Постійно працюють і аварійні бригади, ми стараємося виконувати всі заявки, які до нас надходять. Всі люди на місці, окрім тих, які поповнили ряди тероборони. Ми залучаємося й до ремонту, пов’язаного з потребами ЗСУ», – каже він.

Люди працюють у часи війни, щоб забезпечити життя у місті. Водночас комунальники просять споживачів сплачувати за надані послуги, аби підприємства могли виконувати свої функції.

У зв’язку з несплатою за комунальні послуги погіршився фінансовий стан підприємства. Оплата від населення зменшилася у рази, фінансових надходжень немає, а послуги повинні надаватися безперебійно.

«Воєнний стан не звільняє громадян від сплати комунальних платежів, лише не нараховуються пеня та штрафи, які, власне, ми й до цього не нараховували. Тому звертаюся до мешканців міста з розумінням поставитися до ситуації і активізуватися щодо оплати коштів за житлово-комунальні послуги», – зазначає директор підприємства.

Нагадаємо, що усі Центри обслуговування платників при державних податкових інспекціях Волинської області відновили роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів