Поділитись:

рф планує перекинути на територію України підрозділи з Вірменії – Генштаб

П'ятниця, 18 березня 2022, 20:26
рф планує перекинути на територію України підрозділи з Вірменії – Генштаб

російська федерація планує перекинути на війну проти України окремі підрозділи з російської бази у Вірменії.

Про це йдеться в оперативній інформації Генштабу ЗСУ станом на 18.00 у соціальній мережі Facebook.

"Продовжуючи спроби відновити боєздатність окремих підрозділів, що беруть участь у бойових діях, військове керівництво російської федерації планує перекинути на територію України деякі підрозділи зі складу 102-ї російської військової бази, що у Вірменії", – наголошується у повідомленні.

Окремо сказано, що підтверджуються факти відмови окремих військовослужбовців російської федерації від участі у бойових діях, що обумовлено низьким рівнем морально-психологічного стану російських окупантів після зіткнень з українськими силами оборони.

"Так, зокрема, у пункті постійної дислокації 20-ї мотострілецької дивізії 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, близько 130 військовослужбовців відмовились від участі у бойових діях", – сказано у повідомленні.

Також зазначається, що особовий склад противника деморалізований, почастішали випадки суїцидів та самоскалічень.

"Через відсутність позитивних результатів та неспроможність виконати поставлені завдання планується усунення від виконання службових обов’язків командира 45-ї окремої бригади спеціального призначення повітряно-десантних військ збройних сил рф полковника Вадима Панькова. Його звинувачують у невиконанні бойового завдання на аеродромі Гостомель", – наголошується у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів