Поділитись:

У селах під Луцьком – довжелезні черги за пивом і вином (фото)

П'ятниця, 18 березня 2022, 14:34
У селах під Луцьком – довжелезні черги за пивом і вином (фото)

Після того, як на Волині дозволили продаж пива й вина, а на території Луцької громади – ні, у прилеглих до міста селах з'явилися черги до магазинів, де продають ці напої.

Про це інформує VSN.

У приміських селах сусідньої із Луцьком Підгайцівської громади – величезні черги за пивом та слабоалкогольними напоями.

Нагадаємо, Волинська військова адміністрація з 17 березня дозволила продаж пива, вина та слабоалкогольних напоїв. Однак Луцький міський голова Ігор Поліщук підписав розпорядження про продовження заборони на продаж алкоголю на території Луцької громади.

Таким чином у приміських селах Струмівка та Липини почали працювати магазини з продажу пива, до яких вишукуються величезні черги.

«Я за те, щоб бізнес працював, це зараз важливо. Але не продаж алкоголю і слабоалкогольних напоїв. З такою кількістю зброї, яка зараз є на руках, це недоречно», – коментує ситуацію депутат Підгайцівської громади Микола Господарик.

За його словами, місцеві депутати неодноразово зверталися до керівництва Підгайцівської сільради з проханням скликати сесію чи заборонити продаж алкоголю розпорядженням сільського голови, проте керівництво такі прохання ігнорує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів