Поділитись:

В окупантів майже скінчились ракети типу «Калібр» та «Іскандер»

Четвер, 17 березня 2022, 21:56
В окупантів майже скінчились ракети типу «Калібр» та «Іскандер»

Окупаційні війська рф за перші 20 днів свого вторгнення в Україну використали майже весь комплект крилатих ракет морського базування «Калібр» та оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер».

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Саме цими ракетами противник може вражати цілі на території України з далекої відстані. Нині ворог продовжує завдавання ракетно-бомбових ударів по об’єктах інфраструктури та житлових кварталах великих міст із використанням озброєння невибіркової дії.

У ЗСУ також звітують станом на 18:00 17 березня, що окупаційні війська втратили наступальний потенціал та зупинені на всіх напрямках. Противник має значні проблеми з логістикою, продовжує зазнавати втрат.

Авіаційні підрозділи 960-го штурмового авіаційного полку 4-ї армії збройних сил РФ зазнали значних втрат. Морально-психологічний стан льотного складу вкрай незадовільний. Продовжуються випадки подання рапортів на звільнення у зв’язку з небажанням брати участь у бойових діях на території України.

Українські захисники завдали значних втрат підрозділам зі складу 252-го мотострілецького полку Західного військового округу, що ведуть бойові дії у районах міст Харкова та Ізюма. Окупанти втратили до 30% особового складу, озброєння і військової техніки. Окрім того, підрозділи сил оборони ліквідували командира 3-ї мотострілецької дивізії полковника Ігоря Ніколаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів