Поділитись:

Окупанти підпалили найбільший ринок у Східній Європі (фото)

Четвер, 17 березня 2022, 19:12
Окупанти підпалили найбільший ринок у Східній Європі (фото)

На ринку «Барабашово» внаслідок обстрілу Харкова російськими окупантами сталася пожежа – над містом здійнявся чорний дим.

Про це інформує «Суспільне».

Ринок «Барабашово» є найбільшим у Cхідній Європі та одним з найбільших у світі. Він є місцем роботи близько 15 тисяч підприємців.

Харківський нардеп Олександр Фельдман, почесний президент концерну «АВЕК», який є власником «Барабашово», засудив російську агресію та на тлі війни вийшов з фракції «Опозиційна платформа – За життя». 17 березня Фельдман також опублікував звернення, в якому без цензури висловився на тему війни рф проти України.

«Покидьки, з ким ви воюєте? З матерями й дітьми? Зі старими? Скільки можна нас бомбити? Чого ви добиваєтеся? Що, окрім загальної та глибокої ненависті, ви розраховуєте отримати?», – звернувся Фельдман.

Окупанти підпалили найбільший ринок у Східній Європі (фото)Окупанти підпалили найбільший ринок у Східній Європі (фото)Окупанти підпалили найбільший ринок у Східній Європі (фото)Окупанти підпалили найбільший ринок у Східній Європі (фото)Окупанти підпалили найбільший ринок у Східній Європі (фото)Окупанти підпалили найбільший ринок у Східній Європі (фото)Окупанти підпалили найбільший ринок у Східній Європі (фото)Окупанти підпалили найбільший ринок у Східній Європі (фото)Окупанти підпалили найбільший ринок у Східній Європі (фото)

Нагадаємо: росіяни викрали голову Великобурлуцької громади на Харківщині Віктора Терещенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів