Поділитись:

Фірма волинського нардепа судиться … через перегородки в офісі

П'ятниця, 11 листопада 2016, 16:56

"Пан Курчак" через суд вимагає у ТзОВ "Єврохолдинг" демонтувати перегородки в холі, які створюють незручності у користуванні офісними приміщеннями.

ТзОВ "Агропромислова група "Пан Курчак" звернулось до суду з позовом до ТзОВ "Холдингова компанія "Єврохолдинг", щоб останні не заважали їм вільно користуватись офісними приміщеннями, що знаходяться на вулиці Єршова, 11, і демонтували металопластикові конструкції та скляні перегородки. Про це йдеться у рішенні Господарського суду Волинської області від 8 вересня.

Між "ХК "Єврохолдінг" "АПГ "Пан Курчак" в 2011 році було укладено договір щодо забезпечення "Єврохолдингом" послуг, пов'язаних з утриманням приміщень 7-8 поверхів, що знаходяться на Єршова,11.

Представники "Пана Курчака" доводили у суді, що працівники "Єврохолдингу" у приміщенні спільного холу на першому поверсі встановили металопластикові перегородки, якими фактично цей хол поділено на окремі приміщення та змінено його функціональне призначення. При цьому право власності "Єврохолдингу" на це приміщення не зареєстровано.

Однак представник "Єврохолдингу" пояснив, що вони не є "першопочатковими" власниками приміщення і не встановлювали металопластикових перегородок у приміщенні холу, оскільки з боку підприємства не укладалося ніяких правочинів щодо виготовлення та монтажу перегородок.

"Позивач не обґрунтував у своїй позовній заяві та не надав суду будь-яких достатніх доказів про те, що саме відповідач є власником металопластикових конструкцій, здійснив їх монтаж", – йдеться у рішенні.

Відтак Господарський суд Волинської області прийняв рішення у позові відмовити.

Як відомо, першу фірму "Пан Курчак" пов'язують із нардепом з Волині Сергієм Мартиняком, другу – "Єврохолдинг" – з бізнесменом Сергієм Голіковим.

Читайте також: У ЛУЦЬКУ БІЗНЕСМЕНИ СУДЯТЬСЯ ЗА ПРИМІЩЕННЯ В "ГЛОБУСІ"

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
26 березня 2024
15:46
22 березня 2024
20 березня 2024
09:47
16 березня 2024
15 березня 2024
14 березня 2024