Поділитись:

Майже всю ніч на Волині тривала тривога, – Юрій Погуляйко (відео)

Середа, 16 березня 2022, 12:28
Майже всю ніч на Волині тривала тривога, – Юрій Погуляйко (відео)

У Волинській області майже всю ніч 16 березня тривала повітряна тривога. Однак, загалом ситуація на Волині станом на зараз спокійна.

Про це повідомив голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко у Фейсбуці.

Відновлюють свою роботу підприємці усіх напрямків. Розпочались весняно-польові роботи, адже економічний потенціал області завжди підтримують волинські аграрії.

«Своєю чергою керівництво держави працює над тим, аби в умовах війни бізнес отримав максимальну свободу та міг працювати. Готуються законопроєкти, згідно з якими податки будуть знижені, всі регуляції прибрані, доступ до фінансів полегшений, трудові відносини лібералізовані», – йдеться у повідомленні.

Щодо допомоги іншим областям, то Волинь продовжує допомагати продовольством. Зокрема, 15 березня відправили 3 багатотонні вантажі до Бучанського району, міста Бровари та в Житомирську область.

Також за останню добу на Волинь прибуло майже 3 тисячі евакуйованих. Всього з початку війни – близько 22 тисяч.

Нагадаємо, що понад 15 тисяч внутрішньо-переселених осіб прийняла Волинь з початку війни. Усіх евакуйованих забезпечили проживанням, харчуванням та речами першої необхідності. Більшість із них, використовують Волинську область як транзитну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів