Поділитись:

Семеро загиблих: бус, який віз біженців з Дніпра, потрапив у ДТП на Хмельниччині (фото)

Середа, 16 березня 2022, 11:58
Семеро загиблих: бус, який віз біженців з Дніпра, потрапив у ДТП на Хмельниччині (фото)

На Хмельниччині у дорожньо-транспортну пригоду потрапив мікроавтобус з переселенцями: семеро осіб загинуло, ще дев'ять – травмовані.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Національної поліції України.

Смертельна ДТП трапилась у середу, 16 березня, близько 6:00 на трасі Кропивницький – Знам‘янка поблизу села Лозова Волочиської тергромади. Наразі слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області продовжують роботу на місці події та з’ясовують усі обставини ДТП. 

Відбулось зіткнення автобуса Setar під керуванням 61-річного жителя Донецької області та мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter (дані водія встановлюються), який перевозив переселенців з Дніпра в напрямку Тернополя. 

У результаті ДТП водій та шість пасажирів мікроавтобуса загинули на місці події. Ще дев'ять пасажирів транспортного засобу госпіталізовані до лікарні в місті Волочиськ. Наразі анкетні дані загиблих і потерпілих встановлюються.

Водій та пасажир автобуса серйозно не постраждали. 

Семеро загиблих: бус, який віз біженців з Дніпра, потрапив у ДТП на Хмельниччині (фото)Семеро загиблих: бус, який віз біженців з Дніпра, потрапив у ДТП на Хмельниччині (фото)Семеро загиблих: бус, який віз біженців з Дніпра, потрапив у ДТП на Хмельниччині (фото)

Нагадаємо: 15 березня у Луцьку зіткнулися два легкові автомобілі: Fiat та Volkswagen.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів