Поділитись:

Селищна рада оголосила тендер на закупівлю захоплених російських танків

Середа, 16 березня 2022, 10:08
Селищна рада оголосила тендер на закупівлю захоплених російських танків

Близнюківська селищна рада Харківської області 26 лютого оголосила тендер на закупівлю вживаних російських танків, можна без башти і навіть обгорілих. Однак, обов'язкова умова – вони мають бути з «кацапських військових частин».

Відповідну закупівлю розмістили на майданчику Prozorro.

Як вбачається із тендерної документації, селищна рада готова закупити підбитої ворожої техніки на 100 мільйонів гривень. Пропозиції приймаються до 29 березня, торги відбудуться 4 травня.

Код товару, який планують закупити: ДК 021:2015: 16720000-8 — Трактори, що були у використанні.

«Ми докладемо максимум зусиль, щоб запропонувати різноманітні асортименти підбитої російської техніки та максимальної кількості. Прошу уточнити із полоненими візьмете чи тільки підбиту техніку», – запитують у коментарях користувачі.

«Дякую за запитання! В разі потреби та Вашої зацікавленості в нашому Замовленні, ми готові внести зміни до тендерної документації. А якщо встигнемо підготувати стійло для вищевказаних пі******в то проведемо додаткові торги», – відповідають організатори закупівлі.

Нагадаємо, що Генеральний штаб Збройних сил України підрахував орієнтовні втрати ворога від початку війни станом на ранок 16 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів