Поділитись:

Послаблять податки, приберуть усі складнощі: Зеленський анонсував нову податкову модель

Понеділок, 14 березня 2022, 17:02

Президент України Володимир Зеленський заявив, що уряд отримав доручення «повернути малий і середній бізнес», деталі будуть за день-два.

Про це він сказав у відеозверненні, інформує «Європейська правда».

За словами Зеленського, уряд країни отримав чітке доручення – повернути малий і середній бізнес. Для цього необхідно «прибрати усе, що заважає»: максимально послабити податки, прибрати всі складнощі, «щоб система не тиснула, щоб люди знали, що вони можуть працювати так, як вони можуть».

«На вулицях міст має зʼявитися життя. Там, де дозволяє безпека. Там, де це можуть забезпечити люди. Аптеки, торгівля, будь-який бізнес, який може просто працювати сьогодні. Щоб країна жила. Щоб уже починалося відновлення України. І це залежить від кожного з нас, від кожного, хто здатний працювати. Економічне придушення України – це одне із завдань війни проти нас сьогодні. І ми маємо відбитися також і від цього. Зберегти нашу економіку, зберегти наших людей», – заявив Президент.

За словами Володимира Зеленського, на час війни та для післявоєнної розбудови України потрібна нова податкова модель.

«Потрібно оновити й фінансові правила. Щоб люди відчували, що можна проявляти гнучкість. Відчували, що всі гроші та цінності будуть збережені. І що можна не боятися втратити щось, бо держава Україна гарантує кожному безпеку активам і накопиченням. Кабінет Міністрів уже працює над тим, як оформити це нормативно. День-два – будуть деталі», – резюмував він.

Нагадаємо: директор інформаційного агентства «Конкурент», голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер закликав власників малого та середнього бізнесу відновити діяльність, щоб забезпечити розвиток економіки. 

Аби залучити більше клієнтів, сайт новин Луцька «Конкурент» запропонував підприємцям безплатну інформаційну підтримку. На цей заклик вже відреагувала низка луцьких бізнесменів, які не припинили роботу закладів попри складний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів