Поділитись:

Російські найманці дезертують, бо їх «кидають» на гроші (аудіозапис)

Неділя, 13 березня 2022, 13:34
Російські найманці дезертують, бо їх  «кидають» на гроші (аудіозапис)

Служба безпеки України повідомляє, що все більше російських найманців відмовляється від участі у війни через те, що росія не виплачує їм обіцяних 2 тисячі доларів у місць.

Відповідні розмови окупантів перехопила Служба Безпеки України.

«Страшно не то, что нас убивают, а то, что кидают на бабки» – заявляє окупант з рф своїй колишній дружині.

Вона повідомила йому, що у місті нещодавно похоронили молодого хлопця, який загинув на війні в Україні. Однак, чоловік цинічно відповідає, що у цьому немає нічого страшного.

«У цій фразі – весь цинізм російських загарбників. Їм все одно, що вони вбивають українських дітей, цілі родини та бомблять пологові будинки. Байдуже, що гинуть десятки тисяч їхніх власних солдатів. Російського окупанта турбує лише одне: що за вбивство українців він не отримує свої 2 тисяч доларів США. Тож «велика армія» путіна потрохи перетворюється на армію дезертирів. Деякі вояки тікають, навіть не дочекавшись обіцяної щомісячної зарплати», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у суботу, 12 березня, пізно ввечері ракетно-бомбова авіація російських збройних сил обстріляла Святогірську лавру на Донеччині. Найбільших пошкоджень зазнало приміщення, де знайшли прихисток біженці. Є поранені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів