Поділитись:

«Укрпошта» надає 70% знижки українцям для «посилок з домівки»

П'ятниця, 11 березня 2022, 20:20
«Укрпошта» надає 70% знижки українцям для «посилок з домівки»

"Укрпошта" буде доправляти "посилку з домівки" з 70 % знижкою українцям, яким довелося покинути Україну та виїхати до Польщі, Румунії, Молдови, Угорщини та Словаччини через російську агресію.

Про це інформує ТСН. 

"Багато хто каже, що почувається розгубленим, коли потрапляє до іншої країни. Для таких людей відправлення з їхніми домашніми речами, або просто купленими і привезеними з України, стане сигналом про те, що їхній дім, їхнє звичне життя не залишилися десь далеко. Потрібно трохи почекати, і знову можна буде повернутися додому", – прокоментував генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Зазначається, що оформити відправлення можна як у відділенні "Укрпошти", так і онлайн в особистому кабінеті або в мобільному додатку "Укрпошти". Для цього потрібно вказати вид відправлення – міжнародна посилка, та країну адресації – Польщу, Румунію, Угорщину, Словаччину або Молдову. Також потрібно заповнити митну декларацію.

"Наразі більшість відділень "Укрпошти" працює у звичному режимі. Проте у деяких областях через воєнні дії тимчасово неможлива доставка відправлень", – додали в компанії.

Варто зазначити, що 11 березня "Укрпошта" відновила доставку із найбільших маркетплейсів та інтернет-магазинів в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів