Поділитись:

Безвідповідальність людей вражає: на Волині горіло понад два гектари сухої трави (фото)

П'ятниця, 11 березня 2022, 16:26
Безвідповідальність людей вражає: на Волині горіло понад два гектари сухої трави (фото)

Протягом доби волинські рятувальники ліквідували чотири пожежі сухої рослинності на площі понад два гектари.

«Безвідповідальність людей просто вражає!», написали на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Попри заклики до населення не палити суху траву та сміття, за минулу добу, 10 березня, в селах Скиби, Лучичі  Ковельському району та в місті Ковелі, а також у селищі Іваничі Володимир-Волинського району виникли пожежі на площі 2,3 га.

«Люди, які палять суху траву, не розуміють важливості моменту – коли українські воїни боронять нашу землю, то нам усім варто об’єднатися в одному прагненні перемогти на своїй землі, а не спопеляти її!», – йдеться у  дописі.

Рятувальники звертаються до волинян: не підпалюйте суху траву на полі, біля своїх будівель та лісів! Будьте обережні з вогнем!

Якщо ви помітили загоряння трави чи людину, яка підпалює сухотрав’я, намагайтеся загасити вогонь самі та повідомити про палія до правоохоронних органів. Якщо не можете самостійно загасити вогонь – зателефонуйте до служби порятунку «101».

Безвідповідальність людей вражає: на Волині горіло понад два гектари сухої трави (фото)Безвідповідальність людей вражає: на Волині горіло понад два гектари сухої трави (фото)Безвідповідальність людей вражає: на Волині горіло понад два гектари сухої трави (фото)

Нагадаємо: спалювання сухої рослинності у воєнний час може бути прирівняне до диверсійної роботи, що спрямована на обмеження огляду місцевості бійцями ЗСУ та територіальної оборони, подання світлових сигналів збройним силам РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів