Поділитись:

Нейрохірург Михайло Ловга йде з Волинської обласної дитячої лікарні

Четвер, 10 березня 2022, 23:00
Нейрохірург Михайло Ловга йде з Волинської обласної дитячої лікарні

Нейрохірург Михайло Ловга заявив про звільнення з Волинської обласної клінічної лікарні. Разом з ним також більшість нейрохірургічної команди.

Чоловік повідомив про своєї рішення у фейсбуці і зауважив, що для нього це було складно. 

«В такий час, м’яко кажучи, не дуже радісною чи актуальною буде новина про наш переїзд. І хоч рішення про зміну місця роботи обговорене і прийняте до початку війни, радість від такого переїзду не така, як мала би бути. Та й взагалі рішення про зміну місця роботи виникло дуже неочікувано, хоча певні розуміння, що ми досягли «максимуму» в дитячій лікарні м. Луцька і не дуже можемо прогресивно щось далі змінити без серйозної адміністративної підтримки та радикальних змін, вже виникали потроху. І неочікуваний дзвінок одного з найпрогресивніших керівників медичних закладів сучасної України, як і його запрошення очолити одне з найбільших відділень дитячої нейрохірургії в Україні, заставили мене багато обдумати, не спати кілька ночей, зважити всі «за» і «проти» і отримавши підтримку практично всієї своєї нейрохірургічної команди, таки погодитись», – зазначив лікар. 

Разом із Ловгою йде також більшість нейрохірургічної команди 

«Зараз ми маємо важливий досвід лікування практично усього переліку нейрохірургічних захворювань дитячого віку і вже не раз демонстрували наші чудові результати», – зазначив Михайло Ловга.

Також нейрохірург подякував усьому колективу Волинської обласної дитячої лікарні, з яким працював пліч-о-пліч.

«Дякую усім колегам, з якими з радістю працювалось багато років в складі неймовірного закладу – Волинської обласної дитячої лікарні та усього об‘єднання. Це були неймовірні роки. Вибачте, не зі всіма вчора встиг попрощатись в силу певних причин. Дякую кожному з вас, ніколи не забуду. Багато всього вдалось здійснити, багато задумів реалізовано, величезна робота пророблена», – наголосив він. 

«Пишучи пост в тягучці до блокпоста, трошки відволікся від найсерйознішої і найактуальнішої проблеми України - нападу нечисті. Але ніколи не забуваю і точно ніколи не зможу забути москальського ворога, який вбиває все українське. Дякую усім військовим, волонтерам, кожному українцю який на своїй бойовій позиції!!! Ми точно переможемо. Все буде Україна!! Слава Україні!», – додав також лікар. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів