Поділитись:

Поліклініки та амбулаторії у Луцьку працюють у звичному режимі

Середа, 09 березня 2022, 19:25
Поліклініки та амбулаторії у Луцьку працюють у звичному режимі

Управління Медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади повідомляє, що амбулаторно-поліклінічна служба працює у звичному режимі.

Про це повідомляє Медичне обєднання Луцької міської територіальної громади. 

Графік роботи:

  • понеділок – п’ятниця з 8:00 до 20:00 години;
  • субота – неділя з 8:00 до 15:00 години.

Прийом пацієнтів, які приїхали з місць, де проводяться бойові дії, проводить черговий лікар.

Для забезпечення пільговими рецептами пацієнтів з хворобами, при яких за життєвими показами вони повинні постійно приймати ліки, необхідно звернутися до сімейного лікаря, з яким укладена декларація або до лікаря, який його заміщає, щоб виписати рецепт на потрібні ліки.

За Урядовою програмою “Доступні ліки” пацієнти зобов'язані звернутись до сімейного лікаря, з яким укладена декларація або до лікаря, який його заміщає та отримати електронний рецепт (у разі неможливості отримати електронний – паперовий рецепт) і отоварити в аптеці.

Виписуються рецепти за Урядовою програмою “Доступні ліки” на серцево-судинні захворювання, бронхіальну астму, цукровий діабет (таблетовані препарати та інсулін), розлади психіки, епілепсію.

Лікарські засоби, які містять наркотичні засоби, психотропні речовини – виписуються на рецептурних бланках форми № 3 сімейним лікарем, з яким укладена декларація або лікарем, який його заміщає.

Лікарські засоби, які не потребують рецепта пацієнти можуть придбати в аптечній мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів