Поділитись:

Удар по дитлікарні в Маріуполі: під завалами можуть бути породіллі з немовлятами (відео)

Середа, 09 березня 2022, 17:03
Удар по дитлікарні в Маріуполі: під завалами можуть бути породіллі з немовлятами  (відео)

У Маріуполі ворожа авіація 9 березня завдала удару по корпусу дитячої лікарні. Будівля зазнала істотних руйнувань.

Про це повідомляє журналіст Андрій Смолій у своєму Телеграмі.

«Фашисти з рф з літаків цілеспрямовано розбомбили дитячу лікарню у Маріуполі. Наразі російські окупаційні війська скинули кілька бомб на  дитячу лікарню. Руйнування колосальні. Корпус медичного закладу, де ще недавно лікувалися діти, повністю зруйнований. Інформація щодо постраждалих дітей уточнюється. Ніколи не забудемо! Ніколи не пробачимо цим покидькам», – йдеться у дописі.

Пізніше у телеграм каналі Верховної Ради України з'явилася оновлена інформація. У приміщенні також перебувало пологове відділення. Після удару, ймовірно, породіллі з немовлятами опинилися під завалами.

«Маріуполь. Прямий удар російських військ по пологовому будинку. Люди під завалами. Діти під завалами. Це звірство! Скільки ще світ буде співучасником, ігноруючи терор? Негайно закрийте небо! Негайно зупиніть убивства! Ви маєте силу. Але, схоже, втрачаєте людяність», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, що днями українські воїни розбомбили танкову групу ворога та її повітряне прикриття, яке складалося з винищувачів Су-30. Тож до СБУ, серед іншого, потрапив секретний GPS-навігатор окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів