Поділитись:

У Скадовськ зайшли військові РФ й винесли з міськради усі комп'ютери (фото)

Середа, 09 березня 2022, 14:12
У Скадовськ зайшли військові РФ й винесли з міськради усі комп'ютери (фото)

У Скадовськ у Херсонській області 9 березня в'їхала російська військова техніка, місцевих жителів не пустили до пам'ятника Тарасові Шевченку, а з міської ради винесли комп'ютери.

Про це повідомила «Українська правда» з посиланням на «Суспільне» і «Український південь».

Зранку у середу, 9 березня, скадовчани вийшли вшанувати 208-му річницю з дня народження Тараса Шевченка. У цей час в місто почала в’їжджати військова техніка з позначками армії РФ. 

Поряд з мирними мітингарями, які стояли і вшановували великого Шевченка з українськими прапорами, стали і російські солдати зі зброєю.

Місцеві жителі писали у соцмережах, що о 9-й – на початку 10-ї до центру міста заїхали 8 машин, 10 людей побігли до міськради й вибили двері до міськради. Магазини ніби то наказали закрити.

Міський голова Скадовська Олександр Яковлєв підтвердив, що військові зайшли до міської ради та забрали звідти усі комп'ютери.

«Завітали військові невідомого роду військ і забрали у міській раді всі комп'ютери та поїхали. Влаштували тут розгром. Травмованих немає», – зазначив він.

За словами Яковлєва, військові наказали не проводити політичні акції.

У Скадовськ зайшли військові РФ й винесли з міськради усі комп'ютери (фото)У Скадовськ зайшли військові РФ й винесли з міськради усі комп'ютери (фото)У Скадовськ зайшли військові РФ й винесли з міськради усі комп'ютери (фото)У Скадовськ зайшли військові РФ й винесли з міськради усі комп'ютери (фото)У Скадовськ зайшли військові РФ й винесли з міськради усі комп'ютери (фото)

Нагадаємо: у НЕК «Укренерго» повідомили, що внаслідок дій окупантів повністю знеструмлена Чорнобильська атомна електростанція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів