Поділитись:

У Луцьку затримали підозрюваного у вибуху гранати біля "Опери" (фото, відео)

Середа, 09 листопада 2016, 14:11
У Луцьку затримали підозрюваного у вибуху гранати біля

Співробітники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області встановили особу та затримали правопорушника, який підірвав гранату поблизу розважального центру "Опера" в Луцьку.

Слідчі оголосили 36-річному зловмиснику підозру, – повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо: 18 вересня біля розважального центру "Опера" пролунав вибух. У результаті вибуху було пошкоджено чотири легкові автомобілі: "Лексус 570", "Смарт", "Мерседес С500" та "Ауді-80".

У Луцьку затримали підозрюваного у вибуху гранати біля

У результаті оператвино-пошукових заходів поліцейські затримали раніше судимого 36-річного жителя Луцька.

"Даний громадянин розшукувався Луцьким відділом поліції за скоєння ряду квартирних крадіжок. Нині йому оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення громадянину підозри за скоєння крадіжок із помешкань жителів міста Луцьк", – повідомив керівник Головного управління Національної поліції у Волинський області Петро Шпига.

Відомо, що підозрюваного громадянина вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та за викрадення, привласнення, вимагання документів, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем.

Надрукувати
мітки:
коментарів