На Волині двом контрабандистам на кордоні вручили повістки (фото)

Вівторок, 08 березня 2022, 14:27

На Волині співробітники Держприкордонслужби затримали двох молодиків, які намагалися незаконно переправити до Польщі тютюнові вироби. Тут їм військовий комісар і вручив повістки про направлення до військової частини.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці «Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон».

Прикордонний патруль помітив зловмисників, коли вони поблизу кордону вивантажували з автівок пакунки  сигаретами. Чоловіки спробували втекти, однак їх оперативно спинила група реагування відділу «Грабове».

Оглянувши транспортні засоби, прикордонники виявили 2 600 пачок безакцизних сигарет та гумовий човен, за допомогою якого ділки й планували переправити товар на польський берег.

Тютюнові вироби та автомобілі встановленим порядком вилучили. На порушників склали адмінпротоколи за статтями 204-1 та 185-10 КУпАП. 

Крім того, чоловікам 1997 і 2000 років народження військовий комісар вручив повістки про направлення у військову частину.

Нагадаємо: 7 березня на ділянці україно-молдовського кордону в Могилів-Подільському затримали групу з 9 осіб, які намагалися незаконного перетнути державний кордон України. Серед затриманих – син та внук співачки Софії Ротару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: