Поділитись:

На Волині двом контрабандистам на кордоні вручили повістки (фото)

Вівторок, 08 березня 2022, 14:27
На Волині двом контрабандистам на кордоні вручили повістки (фото)

На Волині співробітники Держприкордонслужби затримали двох молодиків, які намагалися незаконно переправити до Польщі тютюнові вироби. Тут їм військовий комісар і вручив повістки про направлення до військової частини.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці «Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон».

Прикордонний патруль помітив зловмисників, коли вони поблизу кордону вивантажували з автівок пакунки  сигаретами. Чоловіки спробували втекти, однак їх оперативно спинила група реагування відділу «Грабове».

Оглянувши транспортні засоби, прикордонники виявили 2 600 пачок безакцизних сигарет та гумовий човен, за допомогою якого ділки й планували переправити товар на польський берег.

Тютюнові вироби та автомобілі встановленим порядком вилучили. На порушників склали адмінпротоколи за статтями 204-1 та 185-10 КУпАП. 

Крім того, чоловікам 1997 і 2000 років народження військовий комісар вручив повістки про направлення у військову частину.

На Волині двом контрабандистам на кордоні вручили повістки (фото)На Волині двом контрабандистам на кордоні вручили повістки (фото)На Волині двом контрабандистам на кордоні вручили повістки (фото)На Волині двом контрабандистам на кордоні вручили повістки (фото)

Нагадаємо: 7 березня на ділянці україно-молдовського кордону в Могилів-Подільському затримали групу з 9 осіб, які намагалися незаконного перетнути державний кордон України. Серед затриманих – син та внук співачки Софії Ротару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів