Поділитись:

У бою за Маріуполь українці знищили танкову роту ворога (фото)

Понеділок, 07 березня 2022, 19:32
У бою за Маріуполь українці знищили танкову роту ворога (фото)

Українські військові продовжують утримувати оборону Маріуполя Донецької області – російські війська в боях за місто зазнають чималих втрат.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці «Операція об'єднаних сил».

«Російські окупанти в боях за "місто-герой України" несуть колосальні втрати. Так, сьогодні морські піхотинці та військовослужбовці полку Азов знищили цілу танкову роту противника, а також 6 бойових броньованих машин та близько 40 загарбників.

Окрім цього, до рук воїнів Об’єднаних сил потрапила документація кремлівських окупантів з поіменним списком особового складу підрозділу та адресами їх проживання.

Маріуполь стоїть, а ворог буде лежати в нашій землі. Слава Україні!», – йдеться у дописі.

У бою за Маріуполь українці знищили танкову роту ворога (фото)У бою за Маріуполь українці знищили танкову роту ворога (фото)У бою за Маріуполь українці знищили танкову роту ворога (фото)У бою за Маріуполь українці знищили танкову роту ворога (фото)У бою за Маріуполь українці знищили танкову роту ворога (фото)У бою за Маріуполь українці знищили танкову роту ворога (фото)У бою за Маріуполь українці знищили танкову роту ворога (фото)У бою за Маріуполь українці знищили танкову роту ворога (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів