Поділитись:

Гостомель, Буча та Ірпінь стали другим донецьким аеропортом, – Монастирський (відео)

Понеділок, 07 березня 2022, 10:33
Гостомель, Буча та Ірпінь стали другим донецьким аеропортом, – Монастирський (відео)

Міста Гостомель, Ірпінь та Буча стали другим донецьким аеропортом для ворога. Адже взяти їх швидкою атакою не вийшло, а без цього неможливе подальше просування у бік Києва.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський 7 березня під час включення до телемарафону. 

«Гостомель, Буча, Ірпінь сьогодні стають другим донецьким аеропортом — ми відбиваємо їх попри бажання супротивника. Ці міста противнику надзвичайно важливо захопити. Ми відбиваємо їх. Постійно ведуться бої в місті. З обох сторін є загиблі та поранені. Але ми їх тримаємо і не даємо підійти до Києва так, як цього хотів би супротивник ще 5 днів тому», — зазначив Денис Монастирський.

Він також додав, що увага була прикута до евакуації мирних жителів Маріуполя та Волновахи, доставки туди гуманітарного вантажу для людей.
Загадав міністр й бомбардування Вінниці.

«На жаль, до переліку гарячих точок доєдналась Вінниця, зокрема, вінницький аеропорт. Вісім важких снарядів влучили в аеропорт. Рятувальники довго не могли загасити пожежу. Це дійсно чергова трагедія, яка говорить, що ворог продовжує знищувати нашу інфраструктуру, і нам доведеться відновлювати це крок за кроком далі», – додав Монастирський.

Нагадаємо, що окупанти застрелили голову Гостомельської громади, бо він роздавав людям хліб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів