Поділитись:

У Чорному морі затонув український патрульний катер «Слов’янськ» – екіпаж зник безвісти

Неділя, 06 березня 2022, 20:33
У Чорному морі затонув український патрульний катер «Слов’янськ» – екіпаж зник безвісти

Фото ілюстративне

Окупанти знищили у Чорному морі катер типу Island «Слов'янськ», який виконував бойове завдання з розвідки та охорони Одеського, Чорноморського та Південного портів.

Про це повідомила ТСН.

Екіпаж, який був на затонулому катері «Слов’янськ» зник безвісти. За однією з версій, це затоплення сталося внаслідок влучення ракети. Авіаудар російські окупанти нанесли ще 3 березня.

У неділю, 6 березня, міський голова міста Южне Володимир Новацький офіційно підтвердив, що катер знищений ворогом під час виконання бойового завдання з розвідки та охорони Одеського, Чорноморського та Південного портів. Один з членів екіпажу був уродженцем міста Южного.

«Зникли безвісти люди, серед них наш южненец Махлін Дмитро Леонідович, 83 року народження, сподіватися можна було тільки на удачу, але за три дні ніякої іншої інформації не надійшло. Сумуємо сьогодні разом із сім’єю Дмитра всім містом і всією країною. Тримаймося, ворог буде переможений і відповість за кожного загиблого українця», – зазначив міський голова міста Южне.

Катер типу «Айленд» Сполучені Штати передали Україні у вересні 2018 року. Свою назву він отримав на честь міста Слов’янська на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів