Поділитись:

Повідомили, яка зараз ситуація з газетою "Вільним шляхом"

Вівторок, 08 листопада 2016, 16:18
Повідомили, яка зараз ситуація з газетою «Вільним шляхом»

Ківерцівський відділ поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області проінформував про те, як розвивається ситуація щодо газети "Вільним шляхом".

Про це йдеться у відповіді на лист першого заступника голови облради Олексанадра Пирожика, зміст якого опублікували на сайті облради.

Як повідомляє поліція, 5 вересня прокуратура Волинської області внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. З статті 171 КК України за фактом того, що в серпні службові особи Ківерцівської районної ради умисно перешкоджали законній професійній діяльності журналістів Ківерцівської районної газети "Вільним шляхом". А це згодом виразилося у звільненні в.о. редактора вказаного видання Марії Хітько та позбавлення редакції газети частини адміністративного приміщення.

26 вересня кримінальне провадження скерували для проведення подальшого досудового розслідування у відділення ківерцівської поліції. Наразі проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що з 19 вересня трудовий колектив газети "Вільним шляхом" розпочав страйк у відповідь на порушення трудового законодавство з боку співзасновників видання: Ківерцівської районної ради та Ківерцівської РДА. Представники ківерцівської районної газети "Вільним шляхом" та Незалежної медіа-профспілки пікетували Адміністрацію Президента України та Кабінет Міністрів України

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЦІНА "ВІЛЬНОГО ШЛЯХУ", АБО РОЗДЕРЖАВЛЕННЯ ЗМІ ПО-ВОЛИНСЬКИ

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 травня 2024
02 травня 2024
01 травня 2024
30 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024