Поділитись:

Британський прем'єр Борис Джонсон розробив план перемоги над Путіним

Неділя, 06 березня 2022, 08:34
Британський прем'єр Борис Джонсон розробив план перемоги над Путіним

Британський прем’єр Борис Джонсон має намір викласти свій план дій щодо українсько-російського конфлікту. Він складається з шести пунктів і буде озвучений наступного тижня лідерам Канади, Нідерландів та Центральної Європи.

Про це пише УНІАН з посиланням на CNN.

За інформацією журналістів, Джонсон має намір запропонувати своїм колегам об’єднання заради гарантії того, що Путін «зазнає невдачі в своїх амбіціях».

План британського прем’єра передбачає мобілізацію міжнародної гуманітарної коаліції для України, підтримку її зусиль по самообороні і максимальне збільшення економічного тиску на Путіна.

Британія також має намір закликати партнерів «запобігти повзучій нормалізації» того, що Росія робить в Україні, використовувати дипломатичні шляхи для деескалації, але тільки на основі повної участі законного уряду України і почати швидку кампанію зі зміцнення безпеки і стійкості в євроатлантичному регіоні.

«Путін повинен зазнати невдачі, і це повинно бути відзначено як провал в цьому акті агресії. Недостатньо висловити нашу підтримку заснованого на правилах міжнародного порядку – ми повинні захистити його від постійних спроб переписати правила військовою силою», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів