Поділитись:

Відомий український письменник закликав не критикувати НАТО

Неділя, 06 березня 2022, 06:46
Відомий український письменник закликав не критикувати НАТО

Відомий український письменник Андрій Любка закликав людей не критикувати НАТО та не вимагати неможливого. 

Відповідний допис він опублікував на своїй фейсбук-сторінці у суботу, 5 березня. 

Допис подаємо без змін. 

«Нє, ну я все розумію, ура-патріотизм підтримую, але ви ж у мене тут адекватні? Бо якщо ні, то давайте вимагати не тільки закритого неба від НАТО, а й щоб Україну від завтра включили в склад Великої Сімки (G7). Раз уже граємося в барона Мюнхавзена, то треба йти до кінця – від завтра ми в списку 7 найбільших економік світу!

Одне діло Зеленський, йому треба піднімати ставки, вимагати більше, щоб отримати бодай щось. Тому просить закритого неба, щоб нам дали бодай системи ППО і винищувачі. Це така геополітична гра на камеру - і вона до певної міри виправдана.

А от ви припиніть вимагати й критикувати НАТО, це оборонний союз, який діє за чіткими правилами і має гарантувати перш за все свою безпеку, а не нашу. Не навпаки! І звинувачувати треба себе, бо це ми замість шляху в НАТО обирали Януковича в президенти, а замість винищувачів і танків закуповували асфальт!

Не забувайте, що ми хочемо в ЄС і НАТО, бо там є порядок, правила, закон, процедури! Давайте їх дотримуватися і шанувати. Бо ми з нашими фантастичними вимогами тепер схожі на Васю, який лізе через чергу і каже, що «я від Івана Івановича».

Я не критикую, просто закликаю адекватних людей не вимагати неможливого, бо потім отримаємо тільки фрустрацію і розчарування. Будьмо реалістами!» – закликав Андрій Любка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів