Поділитись:

Ви паралізували рух, – в ОП просять самооборону впорядкувати діяльність на Заході

Субота, 05 березня 2022, 15:31
Ви паралізували рух, – в ОП просять самооборону впорядкувати діяльність на Заході

Надходять численні заяви, що місцева самооборона західних областей практично паралізувала рух дорогами. І це дуже заважає вчасно доставити і гуманітарну, і ввійськову допомогу в ті місця, де її дуже бракує. 

Про це заявив радник Офісу Президента Олексій Арестович. 

"Друзі, давайте наводити лад на дорогах. Це величезна проблема. Через свій запал ви створили проблему для цілої держави. Ми з Офісу Президента мусимо цим займатися. Що кажуть професіонали: коли ви вважаєте людину підозрілою, то ви навіть не спрямовуєте її на спеціальний майданчик огляду, а, перебуваючи на трасі, оглядаєте, коли інші машини стоять. І коли наші вантажопотоки чи пасажиропотоки рухаються по 3,5 години 40 кілометрів, то це вже державна проблема. Будь ласка, впорядкуйтеся там на місці", – наголосив він. 

Також Арестович зазначив, що скарги надходять і від іноземних журналістів щодо нетактовного поводження. 

"Не можна не вітати ваше бажання вступити в тероборону, долучитися до оборони держави. Західні областя роблять дуже багато для нас. Але ми маємо розвантажити дороги. Щодо підозрілих осіб, то передавайте їх спеціальним підрозділам поліції, які чергують з вами", – просить Арестович. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів