Поділитись:

Туристичні путівки для росіян подорожчали на 80%

Субота, 05 березня 2022, 04:18

Санкції через війну проти України та закриття авіасполучення з цивілізованим світом уже відчувають росіяни, які зібралися на відпочинок.Ціни на тури у поки що відкриті для росіян країни різко зросли через ослаблення рубля до долара та євро.

Як повідомляє «Інтерфакс», за даними профільної асоціації, відпочинок у Туреччині став дорожчим на 80%, у Єгипті – на 65%.

Там зазначають, що головна причина зростання цін – падіння курсу рубля до світових валют. Туроператори платять готелям у євро в Туреччині та в доларах – у Єгипті.

Середній чек десятиденного туру до Туреччини із заїздом наприкінці лютого, включаючи розміщення на двох у 3* готелі та страхування, становив 73 тис. руб. Параметри – десять днів, «усе включено», на двох.

3 березня такий тур коштував уже мінімум 127 тис. руб. Ціни на найдоступніші тури зросли більш ніж на 80%.

Відпочинок у готелях 4* і 5* із системою "все включено" в Туреччині тепер коштує понад 177,5 тис. руб та понад 180 тис. руб відповідно.

«Тур до Єгипту з розміщенням в готелі 3* наприкінці лютого можна було купити за 81 тис. руб на двох, а на найближчі дні він уже коштує 134 тис. руб на двох. Ціна зросла на 65%», – додали в асоціації.

Там підкреслюють, що «гарячих турів» у Туреччину та Єгипет у нинішніх умовах чекати не варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів