Поділитись:

Чому не варто лякатися повідомлень про рух ворога у Волинському напрямку

П'ятниця, 04 березня 2022, 11:22

Повідомлення про рух ворога у Волинському напрямку налякали волинян. Однак, голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко пояснив, чому до таких повідомлень потрібно ставитися спокійно.

Про це очільник області зазначив у своєму зверненні.

«Багато людей стривожені через інформацію Генштабу ЗСУ щодо руху окупантів у Волинському напрямку. За термінологією військових, Волинський напрямок включає в себе Київську, Житомирську, Рівненську та Волинську області. У сьогоднішній оперативній інформації Генштабу ЗСУ зазначенні населенні пункти Київської області», – пояснив Юрій Погуляйко. 

Загалом ситуація контрольована, диверсійні групи на Волині не виявленні.

«Повторюю, кордон Волині під надійним захистом. Наші військові відмінно виконують свою роботу, а нам лишається добре виконувати свою. Адже у кожного свій фронт робіт – хтось допомагає та підтримує військових, хтось забезпечує життєдіяльність області. Волинь піклується про свої мешканців, а також допомагає іншим областям. Про це обов’язково ще розповімо», – наголосив Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, що у Брюсселі 4 березня почалася позачергова зустріч Північноатлантичної ради. Перед початком заходу, спілкуючись із журналістами, генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс не хоче війни з Росією.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів