Поділитись:

Росія вимагає від Telegram видалити ботів для пошуку загиблих та полонених солдатів

Четвер, 03 березня 2022, 21:51
Росія вимагає від Telegram видалити ботів для пошуку загиблих та полонених солдатів

Роскомнадзор направив у Telegram вимогу про видалення сервісів, які збирають інформацію про військовослужбовців Росії, полонених або загиблих в Україні.

Про це повідомляє Українська правда.

«Роскомнадзор направив у Telegram вимоги про видалення виявлених інтернет-ресурсів. Крім того, інформація направлена ​​до слідчих органів для притягнення до відповідальності зловмисників», – йдеться в повідомленні.

У російському відомстві заявили, що вони виявляють інтернет-ресурси, у тому числі телеграм-ботів, які публікують інформацію про військовослужбовців ЗС РФ, які перебувають у списках полонених або загинули під час нападу Росії на Україну.

При цьому Росія блокує своїм громадянам доступ до правдивої інформації; блокує українські сайти, які публікують фото і відео про убитих на нашій землі і полонених російських військових – і при цьому сама нічого не робить, щоб російські матері могли повернути додому мертвих синів; транслює зі своїх ТБ-каналів пропаганду про нібито «нацистів і наркоманів» в Україні і масово затримує людей, які виходять на протест проти війни.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів