Поділитись:

Війна з Росією: що там у Луцьку і на Волині 2 березня [ОНЛАЙН]

Середа, 02 березня 2022, 14:35
Війна з Росією: що там у Луцьку і на Волині 2 березня [ОНЛАЙН]

Росія почала наступ на Україну зранку у четвер, 24 лютого. Російські війська атакувати українські кордони, у більшості міст України пролунали вибухи на стратегічних військових об'єктах. 25 лютого воєнні дії продовжилися. Українські захисники стримують російських мудаків на різних напрямках. За добу втрати серед українських військових склали 137 осіб, водночас з російського боку загинули 800 людей. Точилися жорстокі бої за Київ. Станом на ранок 26 лютого у росіян вже три з половиною тисячі загиблих. 27 лютого з'являються багато повідомлень про те, як російські солдати б'ють по мирних мешканцях. Збройні сили України дають гідну відсіч. Станом на ранок 28 лютого бойові втрати ворога становлять орієнтовно 5300 осіб, а 2 березня у ЗСУ прозвітували про 5 840 знешкоджених ворогів.

Журналісти сайту новин Луцька «Конкурент» вестимуть трансляцію головних місцевих новин у режимі реального часу. 

19:18

У Луцьку приступили до встановлення нових сирен систем оповіщення. Одна сирена вже встановлена в мікрорайоні ЛПЗ, її зараз підключають до системи сповіщення. Також продовжується встановлення такої сирени в мікрорайоні Палацу урочистих подій. Ще одну встановлять в мікрорайоні вулиці Дубнівської.

18:03

У Ковелі зустрічають загиблого на Житомирщині захисника Андрія Решетиловаякий віддав своє життя за Україну 28 лютого 2022 року в районі містечка Городок.

17:51

"Волиньобленерго” звертається до бійців тероборони, добровольців, волонтерів з проханням узгоджувати земляні оборонні роботи з енергетиками та органами місцевого самоврядування.

17:36

У зв’язку з нестабільним зв’язком можливі перебої у роботі оперативної лінії «102» поліції Волині. В такому разі ви можете звернутись до поліції за номерами телефонів: 095 29 50 433 та 0332 74 29 90.

17:31

Станом на 2 березня на Волині працюють 490 аптек та аптечних пунктів із 519-и зареєстрованих.

17:10

На Волині ринки, супермаркети, магазини забезпечені основними групами продовольчих та побутових товарів. Окрім того, щодня в достатній кількості виготовляють свіжий хліб. Наразі вирішується питання щоденної доставки у віддалені населені пункти.

15:43

На Волині за добу прикордонники зафіксували чотири спроби підкупу військовослужбовців державної прикордонної служби. Гроші пропонували чоловіки, які хотіли потрапити у Польщу.

14:55

На Волині рибпатруль передав браконьєрські сітки волонтерам – 440 риболовецьких сіток та 24 неводи будуть використані для плетіння маскувальних сіток для наших військових.

14:02

У Луцьку підприємство «Татрафан» відновило роботу – виготовляє упаковки та допомагає захисникам України. 

13:11

КП «Луцькводоканал» спростувало інформацію про погіршення якості питної води у місті. Попри війну, підприємство працює у штатному режимі. 

10:55

Міський голова Луцька Ігор Поліщук закликав водіїв дотримуватися правил дорожнього руху на блокпостах і не намагатися їх об'їхати. Натомість громадян, які будують так звані блокпости в приватних секторах, на дорогах, Ігор Поліщук просить не робити цього, адже це заважає руху "швидких", комунальних служб тощо. Місця для блокпостів узгоджуються з силовими структурами. 

10:21

Станом на ранок 2 березня черг перед пунктами пропуску із Польщею майже немає

09:11

У волинянки на одному із блокпостів почалися перейми. Патрульні, які були неподалік, одразу під'їхали до поста, де очікував автомобіль, надали супровід до лікарні, допомогли жінці зайти і одразу передали її лікарям. На світ з'явилася маленька дівчинка.

08:50

У Волинській єпархії Української православної церкви так званого Московського патріархату відреагували на звернення вірян. Архієпископ Волинський і Луцький Нафанаїл засудив воєнну агресію Росії проти України. Архієпископ повідомив митрополиту Київському та всієї України Онуфрію про звернення більшості духовенства та вірян. А також благословив припинити молитовне поминання патріарха Московського і всієї Руси Кирила. Тож тепер у монастирях та храмах Волинської і Луцької єпархії УПЦ «МП» не буде згадки про російського патріарха.

07:41

Лучан та мешканців Луцької територіальної громади попереджають про навчальні стрільби на полігоні.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів