Поділитись:

Міноборони РФ погрожує завдати ударів по об'єктах у Києві

Вівторок, 01 березня 2022, 15:51
Міноборони РФ погрожує завдати ударів по об'єктах у Києві

Міноборони Росії заявило, що завдасть ударів по технологічних об'єктах СБУ та 72-го головного центру інформаційно-психологічних спецоперацій у Києві.

Про це повідомила «Українська правда» з посиланням на РИА Новости.

Окупанти заявили, що для припинення інформаційних атак проти Росії будуть завдані удари високоточною зброєю по технологічних об'єктах СБУ та 72-го головного центру психологічних спецоперацій у Києві.

«Закликаємо українських громадян, які залучаються українськими націоналістами для здійснення провокацій проти Росії, а також жителів Києва, які мешкають поруч із ретрансляційними вузлами, покинути свої будинки», – йдеться у повідомленні.

У Міноборони РФ поскаржилися, що з початком відкритого військового нападу на Україну в рази зросла кількість інформаційних атак на російські держустанови, безперервно надходять дзвінки росіянам із погрозами вбивством та повідомлення про замінування шкіл, дитсадків, вокзалів та інших соціальних об'єктів.

У міністерстві стверджують, що інформаційні атаки на Росію проводяться 72-м головним центром інформаційно-збройних сил України та силами кібероперацій СБУ, використовуючи апаратно-програмні комплекси та об'єкти зв'язку в Києві.

Варто зазначити, що низка російських ЗМІ ще кілька днів тому писала, що будівля 72-го навчального центру інформаційно-психологічних операцій ЗСУ в Броварах знищена або зазнала великих руйнувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів